ایستگاه راه ‌آهن نیشابور

با بالا رفتن تعداد تصادفات جاده ای مسافران ترجیح میدن که از یک وسیله ی امن برای مسافرت استفاده کنن. قطعا در بین وسایل نقلیه قطار امن ترین وسیله هست و علاوه بر امنیت بالا موجب کاهش هزینه های سفر هم میشه. بنابراین با یک مقایسه ی سرانگشتی متوجه تفاوت قیمت قطار و اتوبوس میشین مضاف بر این که امکانات قطار بیشتر از اتوبوس هست. زمانی که با اتوبوس سفر می کنین اگه نیاز به سرویس بهداشتی یا خواراکی و غذا داشته باشین لازمه صبر کنین تا راننده در ایستگاهی که صلاح می دونه نگه داره تا شما وسایل مورد نیازتون رو تهیه کنین. اما در قطار به راحتی می تونین به بوفه و رستوران برین و هر چیزی که نیاز دارین رو تهیه کنین. امروزه با گسترش خطوط ریلی، می تونین به دور افتاده ترین نقاط ایران سفر کنین و از مناظر زیبا و اقلیم متفاوت ایستگاه های بین راهی لذت ببرین.

ایستگاه راه ‌آهن نیشابور

نیشابور یکی شهر های استان خراسان هست که جز قدیمی ترین و تاریخی ترین شهر های ایران به حساب میاد. این شهر معدن فیروزه، قالی، ظروف سفالی و صنایع دستی هست و وجود بنا های تاریخی متعدد و آثار به جا مانده از گذشته موجب شده تا مسافران این شهر رو به عنوان مقصد انتخاب کرده و از طریق راه آهن اقدام به سفر کنن. نیشابور دارای کتابخانه ها و مدارس قدیمی و دانشگاه های بسیاریه و مسافران برای انجام کار های مختلفی به این شهر میرن.

ایستگاه راه ‌آهن نیشابور در سال 55 توسط رژیم پهلوی افتتاح شد که یکی از مهم ترین ایستگاه های خط آهن تهران مشهد هست. این ایستگاه شهر نیشابور رو به راه آهن سراسری ایران متصل می کنه و از این لحاظ بسیار حائز اهمیته. در سال 88 هم تقاطع غیر همسطح ایستگاه نیشابور افتتاح شد که در واقع به عنوان بزرگ ترین تقاطع غیر همسطح شناخته میشه. ساختمان ایستگاه طوری طراحی شده که در بدنه اون تعدادی پنجره ی بزرگ وجود داره و در بالای درب اصلی یک ساعت قرار داره. در محوطه بیرونی ایستگاه فضای سبز بسیار زیبایی همراه با حوض بزرگی تعبیه شده تا مسافران بتونن از فضای بیرون ساختمان استفاده کنن.

امکانات رفاهی ایستگاه راه ‌آهن نیشابور

با توجه به این که قطار ها معمولا توقف طولانی تری در ایستگاه راه ‌آهن نیشابور دارند به همین جهت این ایستگاه سعی کرده تمام نیاز های مسافران را پاسخگو باشه.

امکانات رفاهی ایستگاه راه ‌آهن نیشابور شامل بوفه های فروش غذا و تنقلات، کافه، سرویس های ایرانی و فرنگی، سالن انتظار، مانیتور های اعلان وضعیت قطار ها، شارژ موبایل، آب سرد کن، غرفه فروش کتاب، باجه اطلاعات مسافری و فروش بلیط و دستگاه خودپرداز هست. امکانات فوق روز به روز بهسازی میشه تا بتونه حجم بالای مسافر رو پذیرش کنه.

مسیرهای ریلی ایستگاه راه ‌آهن نیشابور

ایستگاه راه ‌آهن نیشابور دارای مقاصد ورودی و خروجی بسیاری از جمله تهران، مشهد، کرج، ساری، شاهرود، بندر عباس، قم، رشت و گرگان هست. این ایستگاه بسیار پرتردد بوده و به همین دلیل ظرفیت پذیرش تعداد بالای مسافر رو داره. مسیر نیشابور به تهران از ایستگاه های نیشابور، شاهرود، نقاب، پیشوا، ابردژ، کویر، گرمسار، باتری، ده نمک، سمنان، سرخ دشت، آبگرم، لارستان، چاه شیرین و ورامین عبور می کنه تا به تهران برسه. در این مسیر از قطار های چهار ستاره چهار تخته سبز و پلور، چهار ستاره اتوبوسی صبا، سه ستاره چهار تخته طوس و سه ستاره چهار تخته پارسی استفاده میشه.

مسیر نیشابور به مشهد جز کوتاه ترین مسیر های ایستگاه راه ‌آهن نیشابور هست که فقط 118 کیلومتر بوده و 3 ساعت زمان می بره. مسافران عموما از قطار هایی که از شهر های مختلف به شاهرود میان استفاده می کنن تا به مشهد برن. مسیر نیشابور به کرج شامل ایستگاه های بین راهی نیشابور، نقاب، شاهرود، دامغان، سمنان، تهران و کرج هست. در این مسیر از قطار های چهار ستاره چهار تخته ارگ، چهار ستاره اتوبوسی صبا و چهار تخته پارسی برای انتقال مسافران استفاده میشه.

مسیر نیشابور به ساری از ایستگاه های نیشابور، نقاب، شاهرود، سمنان، گرمسار، فیروزکوه، شیرگاه، قائمشهر میگذره تا به ساری برسه. مسافران می تونن جهت رفتن به ایستگاه های بین راهی نام برده در ایستگاه مورد نظر پیاده بشن. مسیر نیشابور به شاهرود هم بسیار کوتاهه و فقط از ایستگاه نقاب عبور می کنه. در این مسیر ها از قطار های اتوبوسی و قطار های کوپه ای برای انتقال مسافر استفاده میشه.

در مسیر نیشابور به بندر عباس قطار چهار ستاره چهار تخته غزال مورد استفاده قرار می گیره. این مسیر از ایستگاه های تربت حیدریه، بجستان، طبس، سه چاهون، مبارکه، بافق، احمد آباد، خاتون آباد، سیرجان، گل گهر و تزرج عبور می کنه. مسیر نیشابور به قم در عرض 12 ساعت از ایستگاه های نیشابور، نقاب، شاهرود، گرداب، ورامین و تهران می گذره.

امکانات قطار های ایستگاه راه ‌آهن نیشابور شامل سرویس های بهداشتی، رستوران، پزشک، پریز برق، چراغ مطالعه، بوفه، کافه، سرویس خواب، سیستم تهویه، سیستم صوتی، سیستم تصویری، کتابخونه، ویلچر، روزنامه و بسته پذیرایی هست.

راه های دسترسی به ترمینال

ایستگاه راه ‌آهن نیشابور در داخل شهر نیشابور قرار داره و به لحاظ موقعیت جغرافیایی به ترمینال کفکدک، آموزشگاه رانندگی و کلینیک فیزیوتراپی نزدیکه. به همین دلیل به راحتی می تونین با اتوبوس ها و تاکسی ها به این ایستگاه برین. در خارج از محوطه و در نزدیکی ایستگاه هم تاکسی هایی جهت رفتن مسافران به نقاط مختلف شهر تعبیه شده که البته در صورت نداشتن وسایل و بار زیاد بهتره از اتوبوس ها استفاده کنین تا هزینه رفت و آمد برای شما کمتر بشه.

آدرس ایستگاه راه ‌آهن نیشابور: نیشابور، کشتارگاه، خیابان طالقانی، خیابان ایستگاه، ایستگاه راه آهن.

اطلاعات تماس ایستگاه

شماره تماس های ایستگاه راه ‌آهن نیشابور به شرح زیر هست و کارمندان ایستگاه به صورت شبانه روزی پاسخگوی سوالات مسافران هستن.

  • 05143216111
  • 05143216112
  • 05143216113
  • 05143216114 الی 16

خرید و رزرو بلیط قطار

برای رزرو بلیط قطار های ایستگاه راه ‌آهن نیشابور می تونین به صورت حضوری به باجه فروش بلیط در این ایستگاه مراجعه کنین. البته این تنها روش خرید بلیط قطار از این ایستگاه نیست و شما می تونین از طریق سایت شرکت های فعال در ایستگاه، نسبت به رزرو بلیط اقدام کنین.

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا