ایستگاه راه ‌آهن اندیمشک

معیار های افراد برای انتخاب وسیله ی سفر با هم فرق می کنه لذا بعضی سرعت رو ملاک قرار میدن و بعضی راحتی رو و برخی هم قیمت رو به عنوان معیار انتخاب وسیله ی نقلیه مد نظر قرار میدن. همین دلیل موجب میشه تا افراد روش های مختلفی رو برای سفر انتخاب کنن. در هر حال برای کسانی که از سفر با هواپیما ترس دارن تنها راه اینه که از طریق راه های زمینی سفر کنن. کسانی که به صورت زمینی سفر می کنن قطعا از مزایای قطار با خبر هستن. کلمه قطار در واقع با مفاهیمی مثل ارزانی، آسایش و امنیت عجین شده و هر شخصی که تجربه سفر با قطار رو داره با این مفاهیم کاملا آشناست.

قیمت بلیط قطار ممکنه برای افرادی که فقط به جهت مسافرت از این وسیله استفاده می کنن مهم نباشه ولی برای کسانی که به صورت روزانه مجبورن به سفر های کاری برن بسیار مهمه. قیمت بلیط قطار بسیار اقتصادی و مقرون به صرفه هست و در ضمن با وجود هزینه پایین بلیط، امکانات ویژه ای در اختیار مسافر قرار می گیره. به این ترتیب مسافر تا رسیدن به مقصد در آرامش کامل خواهد بود.

ایستگاه راه ‌آهن اندیمشک

اندیمشک مرکز شهرستان اندیمشک هست و جز شهر های استان خوزستان به حساب میاد. این شهر چهار نیروگاه داره و یکی از مهم ترین پایگاه ها در زمینه تولید انرژیه. این شهر به لحاظ موقعیت جغرافیایی در شمال خوزستان و در دامنه ی زاگرس قرار گرفته و دارای آب و هوای بسیار خوبیه.

ایستگاه راه ‌آهن اندیمشک متاسفانه در سال 65 توسط نیرو های عراقی و به دستور صدام بمباران شد که موجب تخریب ایستگاه شد. البته این حمله ی هوایی سراسری بود و در اون روز 300 نفر در اندیمشک کشته شدن. قبل از این بمباران هم ایستگاه یک بار دیگر در سال 1979 مورد تخریب و بمباران قرار گرفته بود.

ایستگاه راه ‌آهن اندیمشک مرکز راه آهن زاگرس هست و جز ایستگاه های مهم و حساس راه آهن تهران جنوب به حساب میاد. این ایستگاه در سال 1308 توسط پهلوی اول افتتاح شد و جز قدیمی ترین ایستگاه های ایران محسوب میشه. این راه آهن به دلیل نقش مهمی که در سال های دفاع مقدس داشته لقب ارتش دوم ایران را از آن خود کرده. در دوران جنگ، از این ایستگاه برای انتقال رزمندگان، ادوات جنگی، تجهیزات و مصالح مورد نیاز جبهه ها استفاده می شد و به همین دلیل از اهمیت بالایی برخوردار بود.

مدیریت راه آهن زاگرس توسط ایستگاه راه ‌آهن اندیمشک انجام میشه و این ایستگاه علاوه بر انتقال مسافر تمام امور مربوط به راه آهن و قطار ها رو ساماندهی می کنه.

امکانات رفاهی ایستگاه 

در ایستگاه راه ‌آهن اندیمشک، امکانات بسیاری برای رفاه مسافران قرار داده شده تا افراد با خیالی آسوده از ایستگاه به عنوان مبدا و مقصد سفر شون استفاده کنن. البته کیفیت امکانات در رونق ایستگاه نقش مهمی داره و هر چه مسافر احساس راحتی بیشتری در ایستگاه داشته باشه، ایستگاه شلوغ تر میشه. این ایستگاه نمازخانه، سرویس بهداشتی، بوفه، کافه، چرخک های حمل بار و مسافر، آسانسور، پله برقی، فضای سبز، تلفن همگانی، پارکینگ، دستگاه خودپرداز، تابلو های اعلان وضعیت قطار داره. همچنین دارای باجه فروش بلیط و اطلاعات مسافری و باجه شارژ موبایل هست.

مسیر های ریلی راه ‌آهن اندیمشک

مسیر های ریلی ایستگاه راه ‌آهن اندیمشک شامل اندیمشک تهران، اندیمشک مشهد، اندیمشک اهواز، اندیمشک قم، اندیمشک اراک، اندیمشک خرمشهر، اندیمشک کرج، اندیمشک تبریز، اندیمشک بندرعباس هست.

مسیر اندیمشک به تهران 731 کیلو متره و از ایستگاه راه ‌آهن اندیمشک تا تهران 13 ساعت فاصله داره. در این مسیر شرکت های مسافربری رجا و سبا فعال بوده و مسافران رو جا به جا می کنن. برای این منظور قطار های چهار ستاره سالنی، چهار ستاره چهار تخته خلیج فارس و دو ستاره شش تخته سهند مورد استفاده قرار می گیرن. مسیر اندیمشک به مشهد 1471 کیلو متره و 25 ساعت زمان می بره تا به مقصد برسین. ایستگاه های بین راهی این مسیر شامل اندیمشک، سپید دشت، دورود، دربند، ازنا، شازند، اراک، قم، تهران، سمنان، شاهرود و مشهد هست. شرکت مسافربری ریلی رجا با استفاده از قطار های سه ستاره مهتاب به مسافران خدمت رسانی می کنه.

مسیر اندیمشک به اهواز بسیار کوتاهه و فقط یه ایستگاه با هم فاصله دارن. در این مسیر از قطار های چهار ستاره چهار تخته امید، سه ستاره چهار تخته البرز و چهار ستاره چهار تخته کرخه برای انتقال مسافر استفاده میشه. مسیر اندیمشک به قم، نزدیک به 12 ساعته و شرکت مسافربری ریلی بن یل با استفاده از قطار چهار ستاره چهار تخته کرخه مسافران رو به مقصد می رسونه. ایستگاه های بین راهی این مسیر کاملا مشابه مسیر اندیمشک به تهران هست.

مسیر اندیمشک به اراک 9 ساعته و تمام سفر ها، توسط شرکت مسافربری ریلی بن ریل، با استفاده از قطار چهار ستاره چهار تخته کرخه انجام میشه. ایستگاه های بین راهی این مسیر شامل سپید دشت، دورود، دربند، ازنا و شازند هست.

قطار های ایستگاه راه ‌آهن اندیمشک دارای سرویس بهداشتی، اینترنت پرسرعت، بوفه، سیستم صوتی، سیستم تهویه، سیستم تصویری، چراغ مطالعه، بسته پذیرایی، پریز برق، سرویس خواب و تخت، روزنامه و ویلچر، رستوران هستن.

راه های دسترسی ایستگاه

ایستگاه راه ‌آهن اندیمشک در داخل شهر احداث شده و به همین دلیل مسافران با هر وسیله ای می تونن به ایستگاه برن. در نزدیکی راه آهن، ایستگاه تاکسی و ایستگاه اتوبوس وجود داره و مسافران می تونن با استفاده از این پایانه ها به نقاط مختلف شهر برن.

آدرس : استان خوزستان، اندیمشک، امام خمینی، خیابان طالقانی، مابین آفرینش و بلوار راه آهن

اطلاعات تماس ایستگاه

آدرس : خوزستان، اندیمشک، میدان راه آهن، ساختمان شهدای چهارم آذر، طبقه دوم

تلفن دفتر روابط عمومی: ۰۶۱۴۲۶۴۲۰۳۳

پست الکترونیکی : Zagros_R@zagros.rai.ir

فاکس دبیرخانه: ۰۶۱۴۲۶۴۲۰۲۸

تلفن گویا: ۰۶۱۴۲۶۹۲۰۲۰

تلفن اطلاعات ایستگاه : ۰۶۱۴۲۶۹۲۱۳۹

سامانه پیامکی انتقادات – پیشنهادات ۳۰۰۰۶۷۹۰۹۰

خرید و رزرو بلیط قطار

جهت خرید بلیط قطار از ایستگاه راه ‌آهن اندیمشک می تونین هم به صورت حضوری و هم به صورت غیر حضوری اقدام کنین. در روش غیر حضوری، خرید بلیط از طریق اپلیکیشن ها و یا تلفن و سایت شرکت های فعال در ایستگاه انجام میشه.

نوشته های مشابه

3.3 3 رای ها
امتیازدهی
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا